SPONSORERET indhold
Amerikanske pandekager med æble-dadelkompot
15
Ingredienser
140 g fuldkornshvedemel
2 tsk bagepulver
4 tsk sukker
4 dl kærnemælk
2 æg
smør til stegning.
Æble-daddel kompot
3 æbler
10 dadler
3 tsk sukker
1 tsk stødt kanel
3 tsk smør
1 dl A-38
4 tsk ahornsirup.
Sådan laver du pandekagerne
1. Bland mel, bagepulver og sukker i en skål. Pisk kærnemælk og æg i dejen. Lad dejen stå, mens du laver kompotten.
2. Skræl æblerne og skær dem i tern. Skær hver daddel i 6 stykker.
3. Steg æbler og dadler i en gryde i en blanding af æblets egen saft, sukker, kanel og smør i 5 min. Lad kompotten stå i gryden, mens du laver pandekagerne.
4. Kom lidt smør på en varm pande. Kom ca. 2 spsk dej på panden og steg ved middelvarme til de er gyldne og sprøde. Tag dem af panden og servér med den lune æble-daddel-kompot. Top med A-38 og ahornsirup.