Opskrift på and med mango
SPONSORERET indhold

And med mango

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Gitte Heidi Rasmussen Foto: Andreas Wiking
07. apr. 2010 | Opskrift | ALT for damerne
4 | Total: 30 min

Ingredienser


3 dl ris
4,5 dl vand
2 stk. andebryst
salt, peber.
2 modne men faste mango
1 dl bouillon, gerne andebouillon
1,5 dl citronsaft
3/4 dl sukker
1 spsk fiskesauce
Ærteskud.

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    566 Kcal
  • Fedt:
    17 %
  • Protein:
    23 %
  • Kulhydrat:
    60 %

Sådan gør du

Kog risene i 12 min. i letsaltet vand for svag varme og under låg. Sluk for varmen og lad dem trække 12 min.
Steg først andebrystet ca. 12 min. på skindsiden ved middelvarme. Hæld det afsmeltede fedt fra og steg kødet ca. 12 min. på kødsiden. Krydr med salt og peber.
Skræl mangofrugterne, skær kødet fri af stenen og dernæst i skiver. Kog panden af med bouillon og skum fedtet af. Tilsæt citronsaft, sukker og fiskesauce og kog op under omrøring. Kog mangoskiverne 1 min. i saucen og fordel på tallerkener.
Skær andebrystet i skiver. Læg dem oven på mangoen og hæld saucen over. Drys med ærteskud og servér med ris.