SPONSORERET indhold
Andebryst med grønkåls-avocadosalat
Nem og lækker hverdagsmad: Prøv denne opskrift på andebryst med grønkåls-avocadosalat
4 personer |
Total: 25 min
Ingredienser
2 andebryst, ca. 300 g stykket
salt, peber
Grønkålssalat:
250 g frisk grønkål
2 æbler
2 avocado
75 g grofthakkede nødder f.eks. valnødder
2 spsk. flydende honning
Dressing:
3 spsk. olivenolie
2 spsk. æbleeddike
1 tsk. dijonsennep
½ tsk. sukker salt og peber
Tilbehør:
ovnstegte kartoffelbåde
Sådan gør du
- Snit andebrystskindet. Krydr kød og skind med salt og peber.
- Læg andebrysterne på en rist over en bradepande. Stil dem i ovnen ved 225 gr. i ca. 25 min. Lad kødet trække ca. 15 min. Skær kødet i tynde skrå skiver. Dryp gerne kødet med stegesky fra bradepanden.
- Skyl og afdryp grønkålsbladene. Hak dem fint, gerne i en foodprocessor. Skær æbler og avocadokød i tern. Bland grønkål, æble og avocado.
- Pisk dressingen sammen, og vend den i.
- Steg nødderne gyldne i honning på en pande. Køl dem af på bagepapir, og fordel dem over salaten. Server andebrysterne til.