Arme riddere med hindbærmarmelade
SPONSORERET indhold

Arme riddere med hindbærmarmelade

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Mikkel Adsbøl
30. jun. 2014 | Opskrift | Hendes Verden
4 personer

Ingredienser

4 skiver franskbrød
1 dl mælk, 1⁄2 tsk. kanel
4 spsk. sukker
smør til stegning
Tilbehør:
hindbærmarmelade (se herunder eller brug en god købemarmelade
Hindbærmarmelade:
(2-3 glas)
1⁄2 kg modne hindbær
400 g sukker
saften af 1⁄2 citron
evt. geleringsmiddel

  1. Udstik 4 hjerter af brødskiverne, eller skær bare skorperne af brødet, hvis du ikke har en udstikker. Dyp franskbrødshjerterne hurtigt i mælk. Bland kanel og sukker, og drys det på brødene.
  2. Steg brødene i gyldent smør. Server dem straks med marmelade.
  3. Hindbærmarmelade: Rens og skyl hindbærrene. Kom hindbær, sukker og citronsaft i en gryde, og bring det langsomt i kog. Lad marmeladen småkoge uden låg i ca. 10 min. Tilsæt evt. geleringsmiddel efter anvisningen på emballagen, hvis konsistensen ønskes tykkere. Skum af.
  4. Kom marmeladen på rene, skoldede glas. Luk glassene til, og opbevar dem mørkt og køligt, gerne i køleskabet.