Asian style laks på grill
SPONSORERET indhold

Asian style laks på grill

Prøv denne asian style laks på grillen - du vil ikke blive skuffet!

Foto: Columbus Leth
19. jun. 2015 | Opskrift | BoligLiv


ASIAN STYLE LAKS PÅ GRILL

(4 pers.)
Tid: ca. 30 min.

1 lakseside med skind, men
uden ben, ca. 800 g
2 spsk. olivenolie
saft af 1 lime
1 spsk. friskrevet ingefær
2 fed hvidløg, finthakket
salt og peber
1 bundt grønne asparges
1 bundt radiser
1 bundt frisk koriander
1-2 spsk. sorte sesamfrø
600 g nye kartofler
1 lille håndfuld krydderurter
lidt olivenolie

1. Rør olie med lime, ingefær og hvidløg.

2. Hæld olien over laksen, og krydr med salt og peber. Læg laksen på skindsiden i en foliebakke eller et fad, og grill i ca. 25 min., til kødet deler sig i flager.

3. Knæk den nederste træede ende af aspargesene, og damp dem i 2 min. Afkøl, og skær asparges i snitter.

4. Skær radiser i skiver. Fordel asparges, radiser og koriander på den grillede laks. Drys med sesam. Server med kogte kartofler vendt med krydderurter og lidt olie.


► SE OGSÅ: Mormor-grønt med grillede pærer

► SE OGSÅ: Old school T-bone steak med pisket smør

► SE OGSÅ: Grillstegte foreller med blomkål og kapers