Opskrift på asiatisk krebsesalat
SPONSORERET indhold

Asiatisk krebsesalat

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Nem og lækker krebsesalat med et asiatisk touch. Krebsesalaten kan laves på ingen tid og selvfølgelig varieres. Prøv også med Snowcrab eller helt almindelige rejer.

Af: Gitte Heidi Rasmussen Foto: Andreas Wiking
20. aug. 2010 | Opskrift | ALT for damerne
4 | Total: 15 min

Ingredienser

400 g krebsehaler
1 spsk limesaft
1 spsk Fish Sauce
2 spsk sød chilisauce
2-3 store, røde chili
1 bundt forårsløg
150 g sukkerærter
Shiso cress eller spæde salater
200 g groft brød.

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    241 Kcal
  • Fedt:
    7 %
  • Protein:
    42 %
  • Kulhydrat:
    51 %

Sådan gør du

Vend krebsehalerne i en dressing af limesaft, Fish sauce og sød chilisauce.
Snit forårsløgene og sukkerærterne fint og bland med krebs.
Drys godt med salat og servér med brød.