Asiatisk nudelsuppe med and
SPONSORERET indhold

Asiatisk nudelsuppe med and

Lækker asiatisk nudelsuppe med and - hvis du ikke er til and, så brug kylling eller oksekød i stedet.

Foto: Columbus Leth
01. maj. 2015 | Opskrift | BoligLiv


Asiatisk nudelsuppe med and

Tid: ca. 20 min.
(4 pers.)

1 andebryst, ca. 300 g
salt og peber
1 spsk. smagsneutral olie
250 g forskellige svampe
1 peberfrugt
2 porrer
1 bundt forårsløg
100 g babyspinat
1 rød chili
2 spsk. smagsneutral olie
2 fed hvidløg
1 spsk. friskrevet ingefær
1,2 liter hønsebouillon
2 spsk. limesaft
1 spsk. fiskesauce
200 g fuldkornsnudler
naanbrød

1. Rids skindet på andebrystet, og krydr med salt og peber.

2. Varm olien på en pande, og steg andebrystet på skindsiden i ca. 3 min. Sænk varmen, og steg i yderligere ca. 4 min. på hver side. Tag kødet af panden, og skær i skiver.

3. Rens svampene. Snit peberfrugten. Rens porrer, og skær i skiver. Snit forårsløg. Skyl spinaten, og slyng den tør.

4. Flæk chilien, skrab kernerne ud, og hak chilien fint.

5. Varm olien i en gryde, og steg chili, presset hvidløg, ingefær, svampe, peberfrugt og porrer et kort øjeblik. Vend godt rundt. Hæld bouillon i gryden, og kog i ca. 2 min. Tilsæt forårsløg og spinat, og kog op, til spinaten falder let sammen. Smag suppen til med limesaft og fiskesauce.

6. Tilbered nudlerne, som angivet på emballagen, og fordel dem i suppeskåle. Skær kødet i skiver, og kom i skålene. Hæld suppen over, og server med lune naanbrød.


► SE OGSÅ: Tærte med kylling og grønt

► SE OGSÅ: Koteletter i fad med ratatouille

► SE OGSÅ: Fiskedeller med chilimayo, lynstegt grønt og sesamkartofler