Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Asiatisk salat med oksekød
Foto: Ditte Ingemann Asiatisk salat med oksekød og masser af farver

Asiatisk salat med oksekød

Asiatisk salat med oksekød og masser af farver

Der er en del snittearbejde til denne salat, men du kan sagtens lave grøntsager og dressing klar, inden dine gæster kommer.

4
Print

100 g sukkerærter
2 gulerødder
1 rød peberfrugt
1 agurk
4 stængler forårsløg
50 g ærtespirer
1 rød chili
1 bundt koriander
75 g ristede cashewnødder
500 g oksefilet/mørbrad eller flankesteak
1 spsk olie
salt og peber

Dressing:
4 tsk mørk sesamolie
2 tsk fiskesauce
1 lime, saft heraf
2 tsk rørsukker
20 g frisk ingefær, revet

Sådan gør du

1/ Blanchér sukkerærterne et kort øjeblik, og snit alle grøntsagerne meget fint.

2/ Hak chili, koriander og cashewnødder groft, og bland det med de øvrige grøntsager.

3/ Steg oksekødet i olie på en varm pande, indtil det er medium, lad det hvile nogle minutter, inden det skæres ud i tynde skiver. Anret salaten på et stort fad, og fordel kødet ovenpå.

4/ Rør alle ingredienser til dressingen godt sammen, og smag den til. Hæld dressingen over salaten, og servér med det samme.

[405 kcal pr. person]

SE OGSÅ på Hjemmet.dk: Høstmenu med græskar

Få mere inspiration til lækker mad på ALTfordamerne.dk/opskrifter

Se, hvad vi ellers skriver om: Asiatisk mad, Sunde salater og Ditte Ingemann