Asiatisk salat med oksekød og masser af farver
Der er en del snittearbejde til denne salat, men du kan sagtens lave grøntsager og dressing klar, inden dine gæster kommer.
Ingredienser
100 g sukkerærter
2 gulerødder
1 rød peberfrugt
1 agurk
4 stængler forårsløg
50 g ærtespirer
1 rød chili
1 bundt koriander
75 g ristede cashewnødder
500 g oksefilet/mørbrad eller flankesteak
1 spsk olie
salt og peber
Dressing:
4 tsk mørk sesamolie
2 tsk fiskesauce
1 lime, saft heraf
2 tsk rørsukker
20 g frisk ingefær, revet
Sådan gør du
1/ Blanchér sukkerærterne et kort øjeblik, og snit alle grøntsagerne meget fint.
2/ Hak chili, koriander og cashewnødder groft, og bland det med de øvrige grøntsager.
3/ Steg oksekødet i olie på en varm pande, indtil det er medium, lad det hvile nogle minutter, inden det skæres ud i tynde skiver. Anret salaten på et stort fad, og fordel kødet ovenpå.
4/ Rør alle ingredienser til dressingen godt sammen, og smag den til. Hæld dressingen over salaten, og servér med det samme.
[405 kcal pr. person]
SE OGSÅ på Hjemmet.dk: Høstmenu med græskar
Få mere inspiration til lækker mad på ALTfordamerne.dk/opskrifter