
Asiatisk salat
Asiatisk sursød salat
Lækker og sund asiantisk salat
plate
1 Person(er)
Af Louise Bruun, Jerk W. Langer og Susanne Knutzen
Ingredienser
1 spsk kokosmel (eller kokosflager)
3 revne gulerødder
1 tsk solsikkekerner
1 tsk rosiner
Dressing:
1 spsk sesamolie
saft af ½ lime
1 stort bdt. hakket koriander, mynte eller anden krydderurt
Topping:
ekstra kokosmel eller kokosflager
Sådan gør du:
Rist kokosmel eller kokosflager på en tør pande, indtil det begynder at dufte. Bland de revne gulerødder med solsikkekerner, rosiner og kokosmel eller -flager. Rør dressingen sammen, og vend den i salaten med koriander. Drys lidt kokosmel eller -flager på toppen af salaten.
Opskriften er fra bogen Super 5:2
Se, hvad vi ellers skriver om: Sunde salater, Louise Bruun og Asiatisk mad
Få vores NYHEDSBREV: