SPONSORERET indhold
Asparges svøbt i tempuradej
Lækkert tilbehør til sommerens grillretter eller fisk.
4
Ingredienser
500 g grønne asparges
1 pose færdigkøbt tempuramix (Blue dragon)
1 liter vindruekerneolie til stegning
evt. lidt mild paprika
SERVERING:
1,5-2 dl sød chilisauce
WASABIDIP:
2 dl cremefraiche 5%
wasabi efter smag
Sådan gør du:
Skær aspargesene i halve − eller som du ønsker dem − og drys dem let med mel. Tilbered tempuradejen efter anvisningen på pakningen. Vend aspargesene i dejen og lad overflødig dej dryppe af, inden de steges gyldne og sprøde i en stor, dyb pande i masser af olie. Steg aspargesene ad et par omgange, tag dem op med en hulske og afdryp dem på fedtsugende papir. Hold dem varme i ovnen. Ved serveringen anrettes aspargesene på et stort fad, drysses med paprika og serveres med de to dipsaucer.