SPONSORERET indhold
Aspargessalat med sprøde brødcrutoner
4 personer
Ingredienser
500 g grønne asparges
1 romainesalat eller ½ iceberg
125 g cherrytomater
2 forårsløg
50 g spæd spinat
3 spsk. sorte oliven
Dressing:
2 dl cremefraiche 9 %
2 spsk. hakket fransk estragon
1 tsk. hvidvinseddike
salt, peber
Brødcroutoner:
6 skiver italiensk brød
3 spsk. olivenolie
1-2 fed presset hvidløg
salt, peber
- Knæk eller skær den træede ende af aspargesene af. Skær aspargesene i ca. 3 cm stykker, og kog dem 1-2 min. i letsaltet vand. Afdryp og afkøl dem i en sigte.
- Snit salaten, skær cherrytomaterne i halve, og snit forårsløgene. Bland asparges, salat, spæd spinat, tomater, forårsløg og oliven.
- Rør cremefraiche, estragon, hvidvinseddike, salt og peber sammen, og server det til salaten.
- Skær skorpen af brødskiverne, og skær brødet i 1 x 1 cm tern. Læg dem på bagepapir i en bradepande, og vend dem med olivenolie og hvidløg. Stil fadet i ovnen ved 200 gr. i ca. 10-15 min. på midterste ovnribbe. Vend rundt i dem undervejs, til de er gyldne og sprøde. Drys brødcroutonerne over salaten.