juice
Foto: Christian Petersen Avocadoshot - til hud og hjerne

juice

Avocadoshot - til hud og hjerne

Drik lidt, men godt og lad reserverne op til den mørke årstid. Dette shot hører ikke til i den kaloriefattig afdeling, men frygt ej, det er den sunde slags fedt, det indeholder. Både avocado og arganolie er rige på de essentielle fedtsyre som omega 6 og 9 . De essentielle fedtsyre er vigtige, at få tilført, fordi kroppen ikke selv kan danne dem. Fedtsyrerne bruges til opbygning af celler, både hudens og hjernes. Oliesyre som Omega 9, der findes, siges også at have kolesterolsænkende effekt. Vær ikke bange for sundt fedt. Forskning har vist, at kvinder der spiser meget fedt i form af essentielle fedtsyre lever længere og er sundere end kvinder, der ikke spiser fedt. Et enkelt shot er nok til en dagsdosis

printer Print

Avocadoshot - til hud og hjerne
1/2 avocado

Saft fra 2 lime (ca. 2-3 spsk) 

Saft fra 1/2 eller en lille pære
1 spsk Arganolie

Sådan gør du:

Pres limefrugterne og kør pæren gennem saftpresseren. Bland med 2 isklumper avocado og olie i en blender og blend til en fed saft. Hæld på glas og drik med det samme.


Vidste du...

... at du altid skal drikke dine shoths med det samme? Så får du det største udbytte af vitaminer og mineraler.

Gå efter koldpressede økologiske olier. Olie tåler ikke opvarmning over 50 grader, så sker der en forringelse af oliens virksomme stoffer. Ved at vælge økologisk undgår du skadelige pesticider og andet, som din krop sikkert gerne vil undgå. ArganMax madolie som bruges her produceres ved 45 grader og er 100% økologisk.

Se, hvad vi ellers skriver om: Sunde smoothies og Drikke