SPONSORERET indhold
Babyspinat med parmaskinke og gedeost
(6 pers.)
Ingredienser
100 g mandler
250 g babyspinat
200 g gedeost
4 tsk. honning
6 tsk. olivenolie
2 kviste timian
6 skiver parmaskinke
2 avocadoer
50 g høvlet parmesan
1 håndfuld friskbælgede ærter
Dressing:
1 spsk. grov sennep
1 tsk. honning
1 spsk. balsamico
4-5 spsk. olivenolie
salt, peber
- Rist mandlerne i ovnen på 200 gr. i ca. 5-6 min., til de begynder at dufte.
- Skyl og tør spinaten. Skær gedeosten i 4 dele, dryp honning og olivenolie over og drys med timian. Bag osten i ovnen på bagepapir i 4-5 min., til osten er blød i midten.
- Rist parmaskinken sprød i ovnen i 7-8 min. på bagepapir. Skræl avocadoerne og skær dem i skiver. Anret spinaten i skåle, kom derpå gedeost og så avocado ovenpå. Kom parmesan og ærter over og på toppen 1 skive sprød parmaskinke.
- Rør sennep, honning og balsamico sammen, og rør olien i lidt ad gangen, til dressingen er cremet. Smag til med salt og peber. Dryp dressingen ud over salaterne.