PECANTÆRTE
Server med cremefraiche eller flødeskum og masser af friske brombær!
3 æg
225 g sukker
½ dl fløde
100 g smeltet smør
150 g mel
1½ tsk. bagepulver
Fyld:
150 g sukker
150 g smør
2 spsk mel
4 spsk fløde
200 g pecannødder
brombær til pynt
1. Pisk æg og sukker luftigt. Tilsæt fløde og smør, og si derefter de tørre ingredienser i.
2. Hæld dejen i en tærteform, ca. 30 cm i diameter, og bag den i ca. 20 minutter ved 200 grader.
3. Kog alle ingredienser til fyldet ind til en ensartet konsistens. Arranger nødderne i et fint mønster på kagen, og hæld karamelmassen over, så den er jævnt fordelt.
4. Bag kagen yderligere 15 minutter ved 200 grader. Når kagen er afkølet, kan den evt. pyntes med brombær.