Bagel med laks og spinat
Foto: Thomas Hergaard

Bagel med laks og spinat - opskrift fra Hjemmet

Bagel med laks og spinat

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print

Arbejdstid: 20 min.
Kogetid: 5-10 min.
Ikke fryse-egnet
(4 personer)
4 bagels
250 g frisk spinat
1 fed hvidløg
2 dl piskefløde
250 g røget laks i skiver
salt og peber

  1. Pluk grove stilke af spinaten og skyl den grundigt i koldt vand. Slyng spinatbladene fri for vand.
  2. Kom fløde og det hele, pillede fed hvidløg i en sauterpande og giv det et opkog.
  3. Krydr med salt og peber og lad fløden simre 5 min.
  4. Tag hvidløgsfeddet op og vend spinaten i fløden. Lad det simre, til spinaten lige falder sammen, og smag til med salt og peber.
  5. Lun de fire bagels i ovnen eller på en brødrister og flæk dem med en skarp kniv.
  6. Anret med den flødestuvede spinat og røget laks. Server straks.
star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Fisk, Amerikansk mad, Sandwich, Laks, Spinatsalat og Tilbehør