Bagels med fiskefrikadelle
SPONSORERET indhold

Bagels med fiskefrikadelle

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Man kan sagtens spise fiskefrikadeller i bagels - prøv bare!

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Betina Hastoft
06. maj. 2015 | Opskrift | Hendes Verden
4 personer

Ingredienser

Bagels med fiskefrikadelle
Fiskefars:
500 g lyssejfilet, mørksej el. torsk
1½ tsk. salt
1 æg
1½ dl mælk el. fløde
2 spsk. hvedemel
2 spsk. revet løg
peber
olivenolie og smør til stegning
citronbåde
Dressing:
100 g græsk yoghurt
4 spsk. pickles
salt, peber
evt. karry
Fyld:
200 g revet gulerod dryppet med citronsaft
100 g snittet spidskål
Tilbehør:
grønsagsstænger

  1. Form 8 flade ”bøffer”. Steg dem på en pande i olie.
  2. Blend pickles til fin mos, og rør det i yoghurten. Smag til med salt og peber og evt. lidt karry.
  3. Lun bollerne, og flæk dem. Fyld bollerne med revet gulerod, fintsnittet spidskål, fiskebøffer samt dressing.