Opskrift på bagt fersken med hindbær og is
Foto: Andreas Wiking Bagt fersken med hindbær og is.

Opskrift på bagt fersken med hindbær og is

Bagt fersken med hindbær og is

printer Print
plate Opskrift på bagt fersken med hindbær og is

2 store faste ferskner eller nektariner
50 g marcipan
10 g mandelflager.
125 g friske hindbær
1-2 spsk sukker
4 kugler isis vaniljeis, 200 g.

Energi pr. person:
195 Kcal
Fedt:
30 %
Protein:
10 %
Kulhydrat:
60 %

Sådan gør du

Halvér fersknerne og fjern stenen. Riv marcipanen hen over og drys med mandelflager. Bag fersknerne i ovnen eller på grillen, til marcipanen er gylden.
Mos hindbærrene med en gaffel og bland med sukker. Servér bærrene til de bagte ferskner sammen med en god kugle vaniljeis.


TIP

Supernem at lave, og du kan variere den med alle slags frugt.


Se, hvad vi ellers skriver om: Dessert, Hjemmelavet is, Sommerdessert, Bær, Dansk mad og Fersken