Opskrift på bagt fersken med hindbær og is
SPONSORERET indhold

Bagt fersken med hindbær og is

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Gitte Heidi Rasmussen Foto: Andreas Wiking
26. maj. 2010 | Opskrift | ALT for damerne
Opskrift på bagt fersken med hindbær og is

Ingredienser

2 store faste ferskner eller nektariner
50 g marcipan
10 g mandelflager.
125 g friske hindbær
1-2 spsk sukker
4 kugler isis vaniljeis, 200 g.

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    195 Kcal
  • Fedt:
    30 %
  • Protein:
    10 %
  • Kulhydrat:
    60 %

Sådan gør du

Halvér fersknerne og fjern stenen. Riv marcipanen hen over og drys med mandelflager. Bag fersknerne i ovnen eller på grillen, til marcipanen er gylden.
Mos hindbærrene med en gaffel og bland med sukker. Servér bærrene til de bagte ferskner sammen med en god kugle vaniljeis.