hvid fisk med grønsager
SPONSORERET indhold

Bagt fisk på grønsagsbund

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Skøn fiskeret, der er pakket med protein.

Af: Vibeke Lehn Foto: Maria Warnke Nørregaard
25. sep. 2015 | Opskrift | Fit living
4

Ingredienser

800 g filet af lyssej, kulmule eller lange
salt, peber
1-2 spsk dukkah
2 tsk olivenolie
2 snittede porrer
1 lille groftsnittet spidskål
1 udkernet, hakket grøn peber
salt, peber
1-2 snittede rødløg
lidt frisk timian
12 store kapers på stilk
ca. 1 dl vand eller bouillon

Sådan gør du: Drys fiskefileterne med salt, peber og dukkah. Varm olien i en sauterepande, og svits porre, spidskål og peberfrugt kort. Krydr med salt, peber, rødløg og timian. Fordel grønsagerne i et ovnfast fad, og læg fisk og kapers ovenpå. Hæld lidt vand eller bouillon ved, dæk fadet med folie, og bag fisken færdig i ovnen ved 200-225° i ca. 25 min.

Tip! Fisk er sundt, og du har mulighed for at vælge til og fra på fedtfronten ved at overveje, hvilken type fisk du vil spise. I denne ret er der brugt mager fisk med mindre end 2 g fedt pr. 100 g.

Energi pr. person: 290 kcal, fedt 13%, protein 62%, kulhydrat 25%