Bagt rabarberkage
SPONSORERET indhold

Bagt rabarberkage

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Sandra Leigh Draznin Foto: Thomas Hergaard
28. jun. 2012 | Opskrift | Hjemmet

Ingredienser

Arbejdstid:
15 min.
Bagetid:
20 min.
Ikke fryse-egnet
300 g snittede rabarber
75 g sukker
2 tsk majsstivelse
1 tsk fintrevet appelsin- eller citronskal
1 æg
3 spsk sukker
1 dl havregryn
1 dl kokos
Tilbehør:
piskefløde eller cremefraiche

  1. Tænd ovnen på 200 grader.
  2. Vend de snittede rabarber sammen med sukker, majsstivelse og citrusskal og fordel dem i 2 ovnfaste skåle.
  3. Pisk ægget sammen med sukker og tilsæt havregryn og kokos.
  4. Fordel dejen over frugten og sæt skålene i ovnen ca. 18 min.
  5. Server varme eller lune med flødeskum eller cremefraiche.