Opskrift på bagte tomater med parmesan og pesto
SPONSORERET indhold

Bagte tomater med parmesan og kaberspesto

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Marie Steenberger Foto: Mikkel Adsbøl
04. nov. 2011 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

4 store bøftomater
1 dl kapers
1½ dl olivenolie
50 g mandler
50 g parmesan
1 bundt persille
salt
peber.

Tilbehør: God til røget eller stegt fisk. For eksempel sild eller makrel.

Sådan laver du bagte tomater

1. Skær et låg af tomaterne og fjern kerner og indhold med en lille ske (gem indholdet til fyldet).

2. Blend kapers, tomatfyld, olivenolie, mandler, parmesan og persille. Smag til med salt og peber.

3. Fyld tomaterne med blandingen og riv lidt parmesanost over.

4. Grill tomaterne i ovnen til osten er smeltet.