Chorizo opskrift med mozarella og tomater
SPONSORERET indhold

Chorizo, mozzarella og bagte tomater

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Mira Arkin Foto: Line Thit Klein
08. apr. 2011 | Opskrift | ALT for damerne
4 | Total: en time

Ingredienser

500 g San Marzano tomater eller cherrytomater på stilk
2 spsk olivenolie
1 tsk sukker
1 rød peberfrugt
1 fed hvidløg
80 g chorizo i skiver
1 pasteuriserede æggeblommer
1 tsk hvidvinseddike
salt og hvid peber
1 frisk bøffelmozzarella

Sådan laver du chorizo med bagte tomater

1. Vend tomaterne med 1 spsk. olie, sukkeret og lidt salt og kom dem i ovnen ved 150 grader i 60 min.
2. Fjern stilk og kerner fra peberfrugten, og skær den i grove stykker. Hak hvidløget. Varm 1 spsk. olie op i en pande og kom peberfrugten i. Lad den simre ved svag varme, til den bliver blød – ca. 10 min. Tilsæt hvidløg, og lad det stege med i 2 minutter. Sluk for varmen, og lad peberen køle lidt ned .
3. Læg imens chorizoen på bagepapir på en bageplade og rist sprød i ovnen ved 150 grader i 10-15 min.
4. Blend peberfrugten med æggeblomme og eddike til en ensartet masse. Spæd evt. op med lidt olivenolie eller vand, hvis den er for tyk. Smag til med salt og hvid peber og fordel cremen i bunden af et fad. Læg de bagte tomater over, riv mozzarellaen i stykker og læg ved og kom til sidst de sprøde chorizoskiver ved. Dryp evt. med lidt olivenolie.