SPONSORERET indhold
Bagte torskeloins med porrer, gulerødder og ingefær
Anrét grøntsagerne med den bagte fisk, og drys gerne med hakket persille. Denne ret kan du lave på 20 minutter og smager fantastisk.
2 personer |
Total: 20 min
Ingredienser
400 g torskeloins
2 tsk. sesamolie
Salt og peber
2 tsk. ingefær
2 mellemstore porrer
250 g gulerødder
Evt. hakket persille
Næringsindhold
-
Energi pr. person:329 Kcal
-
Fedt:20 %
-
Protein:55 %
-
Kulhydrat:25 %
Sådan gør du
- Læg fisken på en plade med bagepapir, pensl den med halvdelen af sesamolien, og drys salt og peber på.
- Bag fisken ved 200 grader i 8-10 minutter, til den er fast.
- Riv ingefæren, og snit gulerødderne fint.
- Varm den resterende sesamolie i en stor pande, og lynsteg ingefær, porrer og gulerødder under omrøring, til grøntsagerne er møre, men stadig har bid.
- Smag til med salt og peber.
- Anrét grøntsagerne med den bagte fisk, og drys gerne med hakket persille.