Bagte torskeloins med porrer, gulerødder og ingefær
Foto: Maria Warnke Nørregaard Find opskriften her.

Bagte torskeloins med porrer, gulerødder og ingefær

Anrét grøntsagerne med den bagte fisk, og drys gerne med hakket persille. Denne ret kan du lave på 20 minutter og smager fantastisk.

printer Print
clock 20 minutter
plate 2 personer

400 g torskeloins
2 tsk. sesamolie
Salt og peber
2 tsk. ingefær
2 mellemstore porrer
250 g gulerødder
Evt. hakket persille

Energi pr. person:
329 Kcal
Fedt:
20 %
Protein:
55 %
Kulhydrant:
25 %

Sådan gør du

  1. Læg fisken på en plade med bagepapir, pensl den med halvdelen af sesamolien, og drys salt og peber på.
  2. Bag fisken ved 200 grader i 8-10 minutter, til den er fast.
  3. Riv ingefæren, og snit gulerødderne fint.
  4. Varm den resterende sesamolie i en stor pande, og lynsteg ingefær, porrer og gulerødder under omrøring, til grøntsagerne er møre, men stadig har bid.
  5. Smag til med salt og peber.
  6. Anrét grøntsagerne med den bagte fisk, og drys gerne med hakket persille.
Se, hvad vi ellers skriver om: Sund aftensmad, Nem aftensmad, Torsk og Hovedret