Bagte torskeloins med porrer, gulerødder og ingefær
SPONSORERET indhold

Bagte torskeloins med porrer, gulerødder og ingefær

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Anrét grøntsagerne med den bagte fisk, og drys gerne med hakket persille. Denne ret kan du lave på 20 minutter og smager fantastisk.

Af: Vibeke Lehn Foto: Maria Warnke Nørregaard
26. feb. 2019 | Opskrift | Fit living
2 personer | Total: 20 min

Ingredienser

400 g torskeloins
2 tsk. sesamolie
Salt og peber
2 tsk. ingefær
2 mellemstore porrer
250 g gulerødder
Evt. hakket persille

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    329 Kcal
  • Fedt:
    20 %
  • Protein:
    55 %
  • Kulhydrat:
    25 %

Sådan gør du

  1. Læg fisken på en plade med bagepapir, pensl den med halvdelen af sesamolien, og drys salt og peber på.
  2. Bag fisken ved 200 grader i 8-10 minutter, til den er fast.
  3. Riv ingefæren, og snit gulerødderne fint.
  4. Varm den resterende sesamolie i en stor pande, og lynsteg ingefær, porrer og gulerødder under omrøring, til grøntsagerne er møre, men stadig har bid.
  5. Smag til med salt og peber.
  6. Anrét grøntsagerne med den bagte fisk, og drys gerne med hakket persille.

Anbefalet til dig