Opskrift på balsamicokylling a la cæsar
SPONSORERET indhold

Balsamicokylling a la cæsar

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Vibeke Lehn og Gitte Heidi Rasmussen Foto: Andreas Wiking
09. okt. 2009 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

4 kyllingefileter, 450 g
2 spsk balsamico
4 skiver lufttørret skinke
400 g groft brød
100 g græsk yoghurt 0,1%
1 tsk worcestershiresauce
1/2 tsk dijonsennep
1 tsk citronsaft
20 g friskrevet parmesan
salt, peber
1/2 kg snittet savoj- eller spidskål
1 stor håndfuld rucola
40 g parmesan i flager.

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    486 Kcal
  • Fedt:
    20 %
  • Protein:
    37 %
  • Kulhydrat:
    43 %

Sådan gør du

Marinér kyllingefileterne i balsamico mindst 1 time og pak dem ind i lufttørret skinke. Steg kyllingefileterne i ovnen ved 200 grader i ca. 20 minutter.

Skær 1/4 af brødet i tynde skiver eller tern og rist det sprødt i ovnen. Gem resten og servér det til.

Rør yoghurt, worcestershiresauce, sennep, citronsaft og parmesan sammen. Smag dressingen til med salt og peber.

Bland savojkål og rucola, drys salaten med ristet brød og parmesanflager og hæld dressing over lige inden servering.