SPONSORERET indhold
Biksemad
Biksemad er ikke kun nemt - du kan også komme af med en masse rester.
4 |
Total: 25 min
Ingredienser
400 g svinekotelet eller en bøf
lidt smør til stegning
200 g jordskokker
200 g rosenkål
200 g kartofler
400 g gulerødder i forskellige farver
4 løg
Salt og peber
4 æg
Tilbehør: Engelsk sauce
Sådan laver du biksemad
Skær kødet i tern og brun det godt af i smørret på en pande. Skær alle grøntsagerne i mundrette stykker og kom dem ligeledes på panden. Krydr godt med salt og peber.
Spejl æggene i lidt smør og server med engelsk sauce.
Tip
Der er stort set ikke nogen grænser for, hvad du kan komme i en biksemad. Alle former for tilberedt og fersk kød samt rå og tilberedte grøntsager kan bruges, så det er en perfekt måde at få tømt lidt ud i køleskabet.