SPONSORERET indhold
Biksemad de luxe
Skøn luksusbiksemad - få opskriften her:
Af: Betina Hastoft / Opskrift Susanne Engelstoft Rasmussen
Foto: Betina Hastoft
(4 pers.)
Ingredienser
300 g flæskesteg (evt. rest fra dagen før)
150 g bacon
700 g kartofler
½ selleriknold
2 løg
1 porre
3 spsk. olivenolie
salt og peber
Tilbehør:
syltede asier, agurker el. rødbede
- Skær flæskestegen i tern, og stil det til side.
- Skær bacon i tern, og rist dem på panden, til de er sprøde. Fjern baconen fra panden, og læg den på køkkenrulle. Rengør panden for fedt.
- Skær kartofler og selleri i tern (ca. 1½ × 1½ cm). Skær løgene i både og porren i ringe. Kom olien på panden, og steg kartofler, selleri, løg og porre, til det mørner over svag til jævn varme.
- Kom flæskestegsternene på, og varm dem godt op på panden. Krydr med salt og peber.