Biksemad de luxe
SPONSORERET indhold

Biksemad de luxe

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Skøn luksusbiksemad - få opskriften her:

Af: Betina Hastoft / Opskrift Susanne Engelstoft Rasmussen Foto: Betina Hastoft
06. nov. 2013 | Opskrift | Hendes Verden
(4 pers.)

Ingredienser

300 g flæskesteg (evt. rest fra dagen før)
150 g bacon
700 g kartofler
½ selleriknold
2 løg
1 porre
3 spsk. olivenolie
salt og peber
Tilbehør:
syltede asier, agurker el. rødbede

  1. Skær flæskestegen i tern, og stil det til side.
  2. Skær bacon i tern, og rist dem på panden, til de er sprøde. Fjern baconen fra panden, og læg den på køkkenrulle. Rengør panden for fedt.
  3. Skær kartofler og selleri i tern (ca. 1½ × 1½ cm). Skær løgene i både og porren i ringe. Kom olien på panden, og steg kartofler, selleri, løg og porre, til det mørner over svag til jævn varme.
  4. Kom flæskestegsternene på, og varm dem godt op på panden. Krydr med salt og peber.