Biksemad de luxe
Foto: Betina Hastoft

Biksemad de luxe - opskrift fra Hendes Verden

Biksemad de luxe

Skøn luksusbiksemad - få opskriften her:

printer Print
plate (4 pers.)

300 g flæskesteg (evt. rest fra dagen før)
150 g bacon
700 g kartofler
½ selleriknold
2 løg
1 porre
3 spsk. olivenolie
salt og peber
Tilbehør:
syltede asier, agurker el. rødbede

  1. Skær flæskestegen i tern, og stil det til side.
  2. Skær bacon i tern, og rist dem på panden, til de er sprøde. Fjern baconen fra panden, og læg den på køkkenrulle. Rengør panden for fedt.
  3. Skær kartofler og selleri i tern (ca. 1½ × 1½ cm). Skær løgene i både og porren i ringe. Kom olien på panden, og steg kartofler, selleri, løg og porre, til det mørner over svag til jævn varme.
  4. Kom flæskestegsternene på, og varm dem godt op på panden. Krydr med salt og peber.
Se, hvad vi ellers skriver om: Biksemad