Bliv klar til sommerens grillsæson med det oplagte valg

Sommeren står for døren og dertil de tilhørende opgaver, havemøblerne skal hentes frem, græsset slås, badebassinet fyldt op og måske er det i år at grillen skal opgraderes?

Sponseret indhold Af Annonce 10.maj.2017 Mad

Men bør du vælge en gasgrill eller en kulgrill til at sikre de mange sommeraftener, med duften af bøffer og sprøde pølser til at akkompagnerer børnenes leg i haven?

Det som kunne tale for en gasgrill er at; den er hurtigere at opstarte, så du kan tilligemed grille på hverdagsaftener uden at det skal tage en evighed at vente på at kullene er klar. En gasgrill kræver mindre rengøring og du slipper for at skulle købe kul, optændingsblokke samt grillstarter.

Det kunne være at I så ender med at gå med gasgrillen, så bliv klar til sommeren og tilbered lækker mad til hele familien.

Der findes mange forskellige gasgrille på det danske marked, og udfordring er, om det er prisen, størrelsen eller brandet der skal være afgørende for hvilket valg du tager.

Derfor vælger de fleste en gasgrill

Langt de fleste, der overvejer at købe en ny grill ender med at investere i en gasgrill. Som nævnt ovenfor, så er én af de særlige fordele ved sådan en grill, at den er lynhurtig under opstart, hvorfor du kan være lige så hurtigt i gang med at grille, som hvis du i stedet havde valgt at tænde for panden eller ovnen.

Det handler dog også om, at det er en grilltype, der kan sikre dig, at der er minimal oprydning, og dermed mere tid til andre fornøjelser. Der er ikke kul, der skal smides ud, grillbakken skal ikke rengøres og samtidig forbliver grillen ren i en længere periode, inden der er behov for rengøring.

Du skal dog sørge for, at der er gas til grillen, men du undgår dét problem, at du ikke har mere kul, flere tændblokke eller mere tændvæske. I stedet tænder du blot for gassen og lægger maden på.

Hvilken gasgrill skal du vælge?

I og med, at der både findes en lang række producenter og modeller på markedet, så kan det være uoverskueligt at udvælge den rigtige gasgrill. Få et overblik over markedets udvalg her.

Ønsker du at finde et sted, hvor du kan danne dig et godt overblik over markedets udvalg, så bør du klikke her.

På det danske marked finder du modeller fra producenter som Char-Broil, Weber, AGK, Witt og mange andre. Det er dog særligt de to førstnævnte producenter, der har godt tag i det danske marked. Hovedparten af de danske grillkøbere ender dog med at investere i en grill fra Weber.

Ovenstående er dog ikke ensbetydende med, at en Weber-grill også er det rette valg for dig. Du skal derimod sørge for at definere dine behov og krav, så disse kan bruges til at udvælge den rette grill for dit vedkommende. Derfor er det heller ikke sikkert, at en model fra Weber er det mest oplagte valg.

Men mon ikke du finder en grill der passer til dine grillvaner 🙂 


Henter...