Giv et blad i julegave. Eller forkæl dig selv med en skøn julegave. Priser fra 149 kr.

Blødkogt æg, laksemousse & brødstave
Foto: Chris MacDonald Blødkogtæg, laksemousse & brødstave

Blødkogt æg, laksemousse & brødstave

Blødkogt æg, laksemousse & brødstave

Hvis du har god tid om morgnen, så forkæl dig selv med laksemousse og blødkogt æg.

printer Print

1 æg
60 g groft toastbrød
5 g fedtstof
60 g røget laks
25 g drænet yoghurt, max 7%
salt
peber
20 g lakserogn
dild

Sådan gør du:

Kog ægget i 6 minutter. Skær brødet i aflange stave, der steges sprøde i fedtstoffet.

Kom laksen i en minihakker sammen med yoghurt, salt og peber, og kør til en jævn mousse.

Kom moussen i en lille skål med lakserogn på.

Anret æg med brødstave og laksemousse.

Kalorier 427 kcal
Protein 30 g ~ 29 %
Kulhydrat 31 g ~ 31 %
Fedt 19 g ~ 40 %
Kostfibre 3 g

PRØV OGSÅ: Øllebrød med skyr og bær

Få mere inspiration til lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter