SPONSORERET indhold
Blødkogt æg, laksemousse & brødstave
Hvis du har god tid om morgnen, så forkæl dig selv med laksemousse og blødkogt æg.
Ingredienser
1 æg
60 g groft toastbrød
5 g fedtstof
60 g røget laks
25 g drænet yoghurt, max 7%
salt
peber
20 g lakserogn
dild
Sådan gør du:
Kog ægget i 6 minutter. Skær brødet i aflange stave, der steges sprøde i fedtstoffet.
Kom laksen i en minihakker sammen med yoghurt, salt og peber, og kør til en jævn mousse.
Kom moussen i en lille skål med lakserogn på.
Anret æg med brødstave og laksemousse.
Kalorier 427 kcal
Protein 30 g ~ 29 %
Kulhydrat 31 g ~ 31 %
Fedt 19 g ~ 40 %
Kostfibre 3 g
PRØV OGSÅ: Øllebrød med skyr og bær
Få mere inspiration til lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter