SPONSORERET indhold
Blød polenta med svampe
Blød polenta er simpelthen bare skønt. Der er én gylden regel: Vær aldrig nærig med parmesanen, så kan det nærmest ikke gå galt.
4 |
Total: 20 min
Ingredienser
3-400 g blandede svampe
olivenolie
1-2 fed hvidløg, i tynde skiver
salt
Polenta
1 liter kogende vand
1 dl hvidvin
2-2½ dl minutpolenta
1 spsk smør
100 g parmesan, revet
salt og peber
oregano
Sådan gør du
- Skær, eller pluk svampene i mundrette stykker.
- Steg dem i olivenolie på en stor, varm pande. Steg, til de er let gyldne.
- Kom hvidløg ved, og steg, til det hele er gyldent. Krydr med salt.
Polenta:
- Kom kogende vand og hvidvin i en gryde.
- Pisk polenta i, og pisk til den er tyknet, ca. 2 minutter.
- Smag til med smør, parmesan, salt og peber.
- Anret polenta i dybe tallerkner.
- Top med stegte svampe og oregano. Servér straks.