Salat
Foto: Anders Claus Nielsen Salat

Salat

Blomkål- og broccoli-taboulleh

Kan du spise dig til mere energi og livsglæde? Ja, hvis du vælger de rigtige råvarer. Ernæringsekspert Louise Bruun arbejder efter overbevisningen om at mad gør glad, og her laver hun en salat, du kan spise dig mæt og glad i.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
plate 4 Person(er)

½ finthakket blomkålshoved
½ finthakket broccolihoved
1 finthakkede rødløg
2 finthakkede blommetomater
½ finthakket agurk
2 fed finthakkede hvidløg
5 spsk koldpresset olivenolie
Saft af ½ citron
2 spsk æbleeddike
Havsalt

Sådan gør du:

Alle ingredienserne blandes grundigt. Blomkål og broccoli kan med fordel køres i en foodprocessor.

Taboulleh kan serveres sammen med alle slags kød eller som selvstændig frokostret.


VÆRD AT VIDE! Du kan med fordel spise kål. De har et højt indhold af vitaminer og mineraler og er rige på kostfibre, som holder din mave i form.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Sunde salater, Blomkålssalat, Blomkål og Louise Bruun