SPONSORERET indhold
Blomkål med reje- og dildstuvning
Ingredienser
1 blomkål
2 spsk. eddike
Desuden:
200 g ekstra store grønlandske rejer
med skal
4 dl vand
30 g smør
3 spsk. hvedemel
1 dl piskefløde
salt og peber
2-3 spsk. hakket dild
- Skyl blomkålshovedet, og læg det i en skål med vand og eddike i en times tid. Kog blomkålen i letsaltet vand i ca. 15 min. under låg. Afdryp den, og læg den på et fad.
- Pil rejerne, gem skallerne.
- Kog rejeskallerne 10 min. i 4 dl vand. Si dem, og gem rejesuppen.
- Kog rejevand og smør op i en gryde. Rør melet i. Tilsæt rejesuppen lidt ad gangen under omrøring. Rør fløden i. Kog saucen igennem under omrøring ca. 5 min. Smag til med salt og peber. Kom rejerne og dilden i saucen, og fordel stuvningen over blomkålen.