Giv et blad i julegave. Eller forkæl dig selv med en skøn julegave. Priser fra 149 kr.

Opskrift på Mette Blomsterbergs kanelcookies
Foto: John Bendtsen Mette Blomsterbergs uimodståelige kanelcookies

Opskrift på Mette Blomsterbergs kanelcookies

Blomsterbergs kanelcookies

Mette Blomsterbergs lækre cookies med kanel og sukker.

plate Ca. 18 stk.
printer Print

 

Mette Blomsterbergs kanelcookies

250 g smør, stuetemperatur
250 g sukker
1 knivspids salt
2 æg str. M
250 g hvedemel
1 tsk bagepulver
2 tsk stødt kanel
200 g mandler, grofthakkede

 

Sådan laver du Mette Blomsterbergs kanelcookies

Rør smør, sukker og salt luftigt med en håndmikser.


Tilsæt æggene, et ad gangen. Bland sigtet mel, bagepulver, kanel og mandler og vend det i den luftige dej. Sæt med en ske dejen i klatter på en bageplade med bagepapir.

 

Bag maks. fem kager pr. bageplade, for dejen flyder ud. Tryk dem en anelse flade, inden de bages ved 175 grader ca. 15-18 minutter. Afkøles på bagerist.

 

Opbevares i tætsluttende dåse.

 

SE OGSÅ: Blomsterbergs Gateau Marcel orange

Tip

Udskift kanel og mandler med evt. stødt ingefær og hasselnød eller find din egen version – prøv dig frem.

Se, hvad vi ellers skriver om: Mette Blomsterberg, Cookies, Julebag, Småkager, Kage og Dessert