Opskrift på BLTA- sandwich med avocado og peberrodsmayo
SPONSORERET indhold

BLTA- sandwich med avocado og peberrodsmayo

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

BLT står for Bacon, Lettuce (salat) og Tomato, og er en klassiker på det amerikanske dinerkort. Det er blevet meget populært at komme avocado i. Så hedder det en BLTA.

Af: Mira Arkin Foto: Line Thit Klein
13. okt. 2012 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

4 store spsk mayonnaise, f.eks. Hellmanns
1 stor spsk dijonsennep
1 spsk fintrevet peberrod
250 g bacon i skiver
2 avocadoer, modne
2 tomater
½ salathoved
6 skiver sandwichbrød
tilbehør: syltede agurker.

Sådan laver du en BLTA:

1. Rør mayonnaise sammen med sennep og peberrod.

2. Steg baconen sprød og kom den over på køkkenrulle indtil den skal bruges. Skær avocado og tomater i tynde skiver og rens og tør salaten.

3. Rist brødet og læg 2 skiver brød på et skærebræt. Smør dem med 1/3 af mayonnaisen og kom salatblade og al avocadoen på. Smør endnu 2 skiver brød med halvdelen af resten af mayonnaisen og læg dem over avocadoen med mayonnaisen op ad.

4. Fordel bacon og tomater på brødet og top med de sidste skiver brød smurt med resten af mayonnaisen. Pres de to sandwich let sammen og skær dem over diagonalt på begge leder. Hold dem sammen med tandstikker og server evt. med en syltet agurker.

Prøv også fritter med hjemmelavet ketchup