Lækre bønnefritter
SPONSORERET indhold

Lækre bønnefritter

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Lækre bønnefritter som kan serveres med chipotlemayo som dyppelse og kan bruges som tilbehør til alt fra bøffer til tofuburger.

Af: Louisa Lorang Foto: Chris Tonnesen og Anitta Behrendt
01. feb. 2022 | Opskrift | ALT for damerne
2 | Total: 30 min | Arbejdstid: 15 min

Ingredienser

Bønnefritter:

  • 200 g grønne bønner
  • 100 g pankorasp
  • ½-1 tsk cayennepeber
  • salt
  • 2 æg, piskede

Chipotle-mayo:

  • 3 spsk skyr
  • 1 spsk mayonnaise
  • 2-3 tsk god chilisauce, gerne chipotle
  • lidt limesaft

Sådan gør du:

  • Tænd ovnen på 200 grader. Skyl bønnerne, dryp dem godt af, og nip enderne af dem. Bland panko med cayennepeber og salt, og pisk æggene sammen med en gaffel.
  • Vend bønnerne i æg og derefter i panko.
  • Læg bønnerne i et lag på bagepapir på en bageplade, og bag dem i 15 -20 minutter, til de er sprøde udenpå og al dente i midten.
  • Rør imens skyr, mayonnaise og chipotle sammen. Smag til med salt.
  • Server ”fritterne” med chipotlemayo.

TIP: Chipotle er røgede jalapenos, de fås oftest i adobo (en sauce) eller som chilisauce. Nyd dem i dipper, gryderetter, på tacos eller i en burger.

Anbefalet til dig