Opskrift på bøf & bagte tomater
SPONSORERET indhold

Bøf & bagte tomater

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Gitte Heidi Rasmussen Foto: Andreas Wiking
09. okt. 2009 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

800 g små nye skrubbede kartofler
4 bøffer af oksefilet eller tykstegsfilet
salt, peber
12 flotte store faste tomater
4 små rosmarinkviste
4 små basilikumkviste
4 små merian- eller oreganokviste
1 tsk olivenolie
4 spsk balsamico glaze eller indkogt balsamico.

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    435 Kcal
  • Fedt:
    21 %
  • Protein:
    36 %
  • Kulhydrat:
    43 %

Sådan gør du

Kog kartoflerne møre i letsaltet vand ca. 16 minutter.
Krydr bøfferne med salt og peber.

Skær et dybt kryds i hver tomat, stik en urtekvist i hver og dryp med olie. Bag tomaterne ved 200 grader i ca. 15 minutter.

Grill eller steg bøfferne ved kraftig til god varme 2-3 minutter på hver side afhængig af tykkelse og af hvor rød bøffen skal være.

Anret bøf og tomater på en bund af balsamico glaze og servér kartoflerne til.