SPONSORERET indhold
Bøf & bagte tomater
4
Ingredienser
800 g små nye skrubbede kartofler
4 bøffer af oksefilet eller tykstegsfilet
salt, peber
12 flotte store faste tomater
4 små rosmarinkviste
4 små basilikumkviste
4 små merian- eller oreganokviste
1 tsk olivenolie
4 spsk balsamico glaze eller indkogt balsamico.
Næringsindhold
-
Energi pr. person:435 Kcal
-
Fedt:21 %
-
Protein:36 %
-
Kulhydrat:43 %
Sådan gør du
Kog kartoflerne møre i letsaltet vand ca. 16 minutter.
Krydr bøfferne med salt og peber.
Skær et dybt kryds i hver tomat, stik en urtekvist i hver og dryp med olie. Bag tomaterne ved 200 grader i ca. 15 minutter.
Grill eller steg bøfferne ved kraftig til god varme 2-3 minutter på hver side afhængig af tykkelse og af hvor rød bøffen skal være.
Anret bøf og tomater på en bund af balsamico glaze og servér kartoflerne til.