SPONSORERET indhold
Bøf & sprød vintersalat
Julebøf og salat på en ny og sund måde
4
Ingredienser
4 bøffer a 125 g
salt, peber
frisk timian
olie til stegning
VINTERSALAT:
½ spidskål
¼ rød spidskål
2 æbler
5-6 rosenkål
1 dl tranebær
1 dl lyse rosiner
DRESSING:
2 spsk olivenolie
2-3 spsk figenbalsamico
BOGHVEDEKNAS:
1 dl hel boghvede
1 tsk flaget havsalt
Sådan gør du:
- Dup kødet tørt, drys salt, peber og masser af timian på og steg bøfferne et par minutter på hver side.
- Snit kål, æbler og rosenkål og bland med tranebær, rosiner og den sammenpiskede dressing smagt til med salt og peber.
- Drys salaten med boghvedeknas, som laves i forvejen. Bred boghveden ud på en plade med bagepapir og rist den knasende i ovnen ved 150° i 30 min. Afkøl og krydr med salt.
Energi pr. person: 560 kcal, fedt 28%, protein 27%, kulhydrat 45%