Opskrift på bøf med feta og guacamole
SPONSORERET indhold

Bøf i svøb med feta, blomkål og guacamole

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Majbritt Louring Engell Foto: Mikkel Adsbøl
07. okt. 2011 | Opskrift | ALT for damerne
2

Ingredienser

Bøffer
30 g feta (16 %), eks. Akadia, som kan købes i Føtex og Netto
200 g hakket oksekød max 10 % fedt
1 knsp karry
1 knsp salt og peber
40 g lufttørret skinke (4 skiver)
2 spsk olivenolie til stegning

Guacamole
150 g skyr eller kvark
50 g hytteost
1 avocado
6 g rapsolie med citron
lidt salt
1 tsk citronsaft
evt. 1 fed hvidløg

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    450 Kcal

Sådan laver du bøffen

Mos fetaen ind i kødet sammen med karry, salt og peber. Form 4 bøffer, og rul skinken rundt om bøfferne. Steg dem på en pande i olivenolie ved svag varme, ca. 3-4 min på hver side. Vend dem løbende. Kom kvark, hytteost, avocado, rapsolie med citron, salt, citronsaft og presset hvidløg i en skål. Mos det med en stavblender. Damp blomkålen i kogende vand i ca. 3-4 minutter og server mens blomkålene er rygende varme.

Tip:
Hæld evt. lidt rapsolie med citron over bøfferne inden servering.