Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Opskrift på bøf med solsikke-salvie-rosmarinsmør
Foto: Mikkel Adsbøl Bøf med solsikke-salvie-rosmarinsmør

Opskrift på bøf med solsikke-salvie-rosmarinsmør

Bøf med solsikke-salvie-rosmarinsmør

4
Print

1 god bøf pr. person (med en fin fedtmarmorering)
smør til stegning
havsalt
peber

Solsikke-salvie-rosmarinsmør
½ pakke smør
1 håndfuld finthakkede solsikkekerner
10 blade salvie finthakket
3 kviste rosmarin, bladene fritaget
havsalt

Sådan laver du bøffen

Bland alle ingredienserne til smørret. Hvis du laver det med en foodprocessor, køres det hele på én gang. Laver du det i hånden, skal du sørge for at blande alle de hakkede ingredienser i smørret, der er blevet godt blødt. Kom det i køleskabet, mens du laver bøffen.

Sørg for, at bøffen ikke er helt køleskabskold, når den steges. Tag den af, når den har den farve, du foretrækker. Lad den ligge i 10 minutter, før du sætter kniven i den. Servér med det lækre kryddersmør til.

Se, hvad vi ellers skriver om: Bøf, Oksekød, Dansk mad, Louise Bruun og Hovedret