Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Bøfsandwich
Foto: Nicolai Mørk

Bøfsandwich

Bøfsandwich med remoulade

Sund og lækker bøfsandwich

4
Print

4 sandwichboller
200 g roastbeef i skiver
en håndfuld spæde salater
lidt fintsnittet rødløg
½ tyndt høvlet agurk
REMOULADE:
1-2 stilke bladselleri
1 lille udkernet æble
4 spsk fraiche 9%
wasabi efter smag

Energi pr. person:
330 Kcal
Fedt:
12 %
Protein:
25 %
Kulhydrant:
63 %

Sådan gør du:

Begynd med remouladen: Snit bladselleri og æble i tændstiktynde strimler. Rør og smag fraichen til med salt, peber og wasabi efter behag. Bland bladselleri og æble i cremen.
Flæk og læg bollerne sammen med fyld og remoulade.

Se, hvad vi ellers skriver om: Sund frokost, Sandwich og Frokost