Bøfsandwich
SPONSORERET indhold

Bøfsandwich med remoulade

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Sund og lækker bøfsandwich

Af: Vibeke Lehn & Lone Helleskov Foto: Nicolai Mørk
04. jun. 2014 | Opskrift | Fit living
4

Ingredienser

4 sandwichboller
200 g roastbeef i skiver
en håndfuld spæde salater
lidt fintsnittet rødløg
½ tyndt høvlet agurk
REMOULADE:
1-2 stilke bladselleri
1 lille udkernet æble
4 spsk fraiche 9%
wasabi efter smag

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    330 Kcal
  • Fedt:
    12 %
  • Protein:
    25 %
  • Kulhydrat:
    63 %

Sådan gør du:

Begynd med remouladen: Snit bladselleri og æble i tændstiktynde strimler. Rør og smag fraichen til med salt, peber og wasabi efter behag. Bland bladselleri og æble i cremen.
Flæk og læg bollerne sammen med fyld og remoulade.