Boghvedenudler med misodressing
SPONSORERET indhold

Boghvedenudler med misodressing

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Louisa Lorang Foto: Anders Schønnemann
20. aug. 2014 | Opskrift | ALT for damerne
3-4

Ingredienser

4 spsk sesamfrø
3 spsk misopasta
3 spsk honning
saft af 2 lime
4 spsk olivenolie
2 tsk fintrevet ingefær
150 g boghvedenudler
1 stort bundt radiser
1 bundt koriander

Sådan gør du

Rist sesamfrøene på en tør, varm pande. De skal bare have ½-1 minut (eller til de begynder at hoppe). Lad dem køle lidt. Rør miso, honning, limesaft og olivenolie sammen. Smag til med ingefær, og rør sesamfrø i. Hæld kogende vand over nudlerne, og lad dem trække møre, eller kog dem kort op. Skyl dem i koldt vand, og dryp dem godt af. Vend dressingen med nudlerne.

Snit radiserne i tynde skiver, kom dem i iskoldt vand. Pluk korianderen groft. Dryp radiserne af, og vend begge dele med nudelsalaten, lige inden du skal pakke den.

Servér nudelsalaten som en selvstændig ret eller som en del af et større måltid.


PRØV OGSÅ: Sommergrønt med pil selvrejer og hjemmerørt aiola