SPONSORERET indhold
Bondepige med slør
Her får du den lækre dessertklassiker i en variant med rugbrød og chokoladekrymmel.
(ca. 6-8 pers.)
Ingredienser
Æblegrød:
1 kg æbler
1 dl æblemost
1½ dl rørsukker
1 vaniljestang
Crumble:
100 g rugbrød, evt. sønderjysk
100 g mørk chokolade
Desuden:
2½ dl piskefløde
1 dl ribsgele
- Skræl æblerne, og kog dem med æblemost og sukker. Flæk vaniljen, og skrab kornene ud, tilsæt korn og stang, og lad det koge med i ca. 5 min. under omrøring, til æblerne er helt møre. Stil æblegrøden til side, og lad den køle af.
- Riv rugbrød og chokolade, og bland det sammen.
- Anret æblemosen i glas, og fordel et lag rugbrøds- og chokoladecrumble oven på. Pisk fløden til skum, og kom en god skefuld på hver anretning sammen med en skefuld ribsgele.