SPONSORERET indhold
Bønnesalat med bacon
Prøv en lækker bønnesalat med bacon, den er fuld af protein
4 personer
Ingredienser
2-3 forskellige grønne salater
1-2 pk. tørsaltet bacon
croutoner af 2-3 skiver sandwichbrød
150 g grønne bønner
1 ds. kidney beans
2-4 æg (efter appetit)
Dressing:
75 g pinjekerner
50 g sandwichbrød uden skorpe
1 dl mælk
saft og revet skal af 1 citron
2 fed hvidløg (efter smag)
ca. 1 dl olivenolie
persille
salt og peber
- Rist baconen, og læg den til afdrypning på papir. Skær brødet i tern, og rist dem på samme pande. Læg dem til afdrypning.
- Kog de nippede og evt. delte bønner ca. 6 min., eller til de er akkurat møre. Charmen består i at afbryde kogningen i det rigtige øjeblik og straks spule bønnerne med koldt vand. Skyl kidneybønnerne, og ryst vandet af dem. Kog æggene smilende.
- Rist pinjekernerne let, og tag lidt fra til pynt. Blend dem sammen med brød, mælk, citronskal og pillet hvidløg, og tilsæt gradvis olien.
- Til sidst kører persillen med et øjeblik, og dressingen smages til med citronsaft, salt og peber og hældes over salaten. Læg de delte, smilende æg over salaten.