SPONSORERET indhold
Bønnesalat med citrus
Salaten er god som tilbehør til et stykke kød eller fjerkræ.
Ingredienser
500 g haricots verts
1 lille bundt kørvel
1 lille bundt citronmelisse
skal af 1 økologisk citron
1 dl græskarkerner
koldpresset jomfruolivenolie
flagesalt
1 rødløg
Dressing:
1 spsk dijonsennep
1 tsk god mayonnaise
3 spsk koldpresset jomfruolivenolie
1 spsk hvid balsamico
1 spsk ahornsirup
2 fed presset hvidløg
friskkværnet sort peber
- Sådan gør du: Nip bønnerne, og kog dem i en gryde med letsaltet vand i 3 minutter, eller damp dem i en sigte over en slat vand, og salt dem lidt efterfølgende. Køl dem af med det samme i iskoldt vand, og lad dem dryppe af.
- Bland bønnerne med finthakkede krydderurter og citronskal. Rist græskarkernerne sprøde i lidt olie og salt på en pande, lad dem køle af, og hak dem groft.
- Pil og hak rødløget fint. Bland græskarkerner og rødløg med bønnerne. Pisk alle ingredienserne til dressingen sammen, og bland den i bønnesalaten, som serveres med det samme.