Opskrift på bønnesuppe med spidskål og brøndkarse
SPONSORERET indhold

Bønnesuppe med spidskål og brøndkarse

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Louise Bruun Foto: Mikkel Adsbøl
08. jul. 2011 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

150 g tørrede bønner (hvide bønner, kikærter, butterbeans, sorte bønner iblødsættes natten over og koges i frisk vand i en time
½ spidskålshoved fintsnittet
750 ml grøntsagsboullon (fra Morga
1 løg finthakket
3 fed hvidløg finthakket
5 cm ingefær revet
½ squash i lange tynde skiver
1 tsk gurkemeje
1 tsk spidskommen
¼ tsk stødte nelliker
smør til stegning
saft af 1 citron
brøndkarse til pynt

Sådan laver du bønnesuppen

Kom smør i en tykbundet gryde og tilsæt løg, hvidløg, ingefær og krydderier. Lad løgene blive gennemsigtige og kom derefter de skivede squash i og spidskål. Kom bouillon og bønner og lad simre i ca. 5-8 min Pynt med brøndkarse og dryp med citronsaft.