Bosniske frikadeller
SPONSORERET indhold

Bosniske frikadeller

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Lækre, krydrede frikadeller - kaldet cevapcici – er nemme at lave og også gode på grillen.

Af: Sandra Leigh Draznin Foto: Thomas Hergaard
25. jun. 2011 | Opskrift | Hjemmet

Ingredienser

Arbejdstid: 20 min.
Stegetid: 8 min.
250-300 g hakket kød (okse, lam eller svin)
cevapcici-krydderi (bland selv, se tipset)
1-2 spsk vand
1 spsk olie
2-4 pitabrød
grøn salat
1 rødløg (i tynde skiver)
1 peberfrugt (i skiver)
2-3 spsk cremefraiche

  1. Bland krydderimiks og vand og lad blandingen stå i ca. 2 min. Tilsæt kødet og rør det sammen.
  2. Form kødet til små pølser (tommelfinger-størrelse) og steg dem på en varm pande med olie i 5-8 min.
  3. Servér i lune pitabrød med salat, rødløg, peberfrugt og cremefraiche.