Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Opskrift på breadsticks
Foto: Andreas Wiking Breadsticks

Opskrift på breadsticks

Breadsticks

2 timer, 30 minutter
Print
14

15 g gær
2,5 dl lunkent vand
1 tsk salt
1/2 tsk sukker
50 g knækkede rug- eller hvedekerner
75 g grahamsmel
25 g solsikkekerner
25 g græskarkerner
50 g soltørrede tranebær
50 g tørrede abrikoser i tern
250 g hvedemel.

Energi pr. person:
143 Kcal
Fedt:
16 %
Protein:
10 %
Kulhydrant:
74 %

Sådan gør du

Rør gæren ud i lunkent vand.
Tilsæt salt, sukker, rugkerner og grahamsmel og lad det stå 30 min.
Kom solsikkekerner, græskarkerner, tranebær og abrikoser i.
Tilsæt hvedemelet lidt af gangen og ælt dejen godt igennem.
Lad den hæve tildækket 1 time et lunt sted.
Slå dejen ned, del den i 14 lige store stykker og tril dem til stænger.
Læg dem på en bageplade og lad dem hæve 30 min.
Bag dem ved 210 grader i 10-12 min. til de er gyldne og sprøde.

Tip

Kan fryses. De smager dog allerbedst friskbagte og en anelse lune.

Se, hvad vi ellers skriver om: Bagning, Snacks, Brød, Brødstænger, Tilbehør og Bageopskrifter