Opskrift på breadsticks
SPONSORERET indhold

Breadsticks

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Gitte Heidi Rasmussen Foto: Andreas Wiking
14. apr. 2010 | Opskrift | ALT for damerne
14 | Total: 2 timer, 30 min

Ingredienser

15 g gær
2,5 dl lunkent vand
1 tsk salt
1/2 tsk sukker
50 g knækkede rug- eller hvedekerner
75 g grahamsmel
25 g solsikkekerner
25 g græskarkerner
50 g soltørrede tranebær
50 g tørrede abrikoser i tern
250 g hvedemel.

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    143 Kcal
  • Fedt:
    16 %
  • Protein:
    10 %
  • Kulhydrat:
    74 %

Sådan gør du

Rør gæren ud i lunkent vand.
Tilsæt salt, sukker, rugkerner og grahamsmel og lad det stå 30 min.
Kom solsikkekerner, græskarkerner, tranebær og abrikoser i.
Tilsæt hvedemelet lidt af gangen og ælt dejen godt igennem.
Lad den hæve tildækket 1 time et lunt sted.
Slå dejen ned, del den i 14 lige store stykker og tril dem til stænger.
Læg dem på en bageplade og lad dem hæve 30 min.
Bag dem ved 210 grader i 10-12 min. til de er gyldne og sprøde.