SPONSORERET indhold
Broccolisalat
4 |
Total: 40 min
Ingredienser
750 g broccoli i buketter
150 g fuldkornspasta, f.eks. skruer
1 æble, udkernet og fintsnittet
1 rødløg, snittet
100 g sultanas
Karrycreme:
1,5 dl syrnet fløde 9%
1-2 tsk karry
1-2 fed knust hvidløg
1-2 tsk honning
35 g saltmandler
krydderurter
Tilbehør:
groft brød
Sådan laver du salaten
Blancher broccolien i kogende, letsaltet vand 2-3 minutter, afdryp, og afkøl den. Kog pastaen efter anvisningen på pakningen, lad den dryppe af, og afkøl den ligeledes, før den blandes med alle de øvrige ingredienser til salaten. Rør cremen sammen og smag den til, før den vendes med salaten. Drys salaten med saltmandler og urter og server den med groft brød.