Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

broccolisalat opskrift
Foto: Frederikke Heiberg Broccolisalat

broccolisalat opskrift

Broccolisalat

40 minutter
Print
4

750 g broccoli i buketter
150 g fuldkornspasta, f.eks. skruer
1 æble, udkernet og fintsnittet
1 rødløg, snittet
100 g sultanas

Karrycreme:
1,5 dl syrnet fløde 9%
1-2 tsk karry
1-2 fed knust hvidløg
1-2 tsk honning
35 g saltmandler
krydderurter

Tilbehør:
groft brød

Sådan laver du salaten

Blancher broccolien i kogende, letsaltet vand 2-3 minutter, afdryp, og afkøl den. Kog pastaen efter anvisningen på pakningen, lad den dryppe af, og afkøl den ligeledes, før den blandes med alle de øvrige ingredienser til salaten. Rør cremen sammen og smag den til, før den vendes med salaten. Drys salaten med saltmandler og urter og server den med groft brød.

Se, hvad vi ellers skriver om: Broccolisalat, Pastasalat, Dressing, Sunde salater, Dansk mad, Hovedret og Frokost