Brombærmousse
SPONSORERET indhold

Brombærmousse

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Lækker og cremet dessert med årstidens søde brombær.

Af: Sandra Leigh Draznin Foto: Thomas Hergaard
27. aug. 2012 | Opskrift | Hjemmet
2-3

Ingredienser

Arbejdstid: 20 min.
Kogetid: 5 min.
Ikke fryse-egnet
(2-3 personer)
250 g brombær
3 spsk sukker
½ dl vand
1½ blad husblas (udblødt i koldt vand)
1¼ dl piskefløde

  1. Kog sukker, vand og halvdelen af bærrene ca. 5 min. – til bærrene kan moses med en gaffel.
  2. Hæld mosen i en skål og smelt den udblødte, knugede husblas heri.
  3. Lad den afkøle, før resten af bærrene vendes i sammen med flødeskum.
  4. Anret i dessertglas og stil brombærmoussen koldt indtil servering.