Kom med til årets fedeste danse-event i København! Klik her

Brombærmousse
Foto: Thomas Hergaard

Brombærmousse - opskrift fra Hjemmet

Brombærmousse

Lækker og cremet dessert med årstidens søde brombær.

plate 2-3
printer Print

Arbejdstid: 20 min.
Kogetid: 5 min.
Ikke fryse-egnet
(2-3 personer)
250 g brombær
3 spsk sukker
½ dl vand
1½ blad husblas (udblødt i koldt vand)
1¼ dl piskefløde

  1. Kog sukker, vand og halvdelen af bærrene ca. 5 min. – til bærrene kan moses med en gaffel.
  2. Hæld mosen i en skål og smelt den udblødte, knugede husblas heri.
  3. Lad den afkøle, før resten af bærrene vendes i sammen med flødeskum.
  4. Anret i dessertglas og stil brombærmoussen koldt indtil servering.
Se, hvad vi ellers skriver om: Dessert og Brombær