Brosme med stegt kapers og hollandaisesauce
SPONSORERET indhold

Brosme med stegt kapers og hollandaisesauce

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Prøv at tilberede rokkevinge på samme måde.

Af: Inge Kauffeldt (Vægtkonsulenterne) Foto: Lars Ranek
18. jan. 2012 | Opskrift | Hjemmet

Ingredienser

170 g brosmefilet
3 spsk persille
3 spsk kapers
1 tsk olie til stegning
Hollandaisesauce:
125 g skummetmælk eller minimælk
30 g let mayonnaise
2 tsk mel
2 tsk fiskebouillon opløst i 1 dl vand
salt & peber
citronsaft
Tilbehør:
grønsager

  1. Hak persille og kapers med en skarp kniv. Varm en lille pande op og steg kapers-persille blandingen i olien i et par minutter. Tag det af panden.
  2. Steg brosmen, til den er gylden og gennemstegt, i det fedtstof, der er tilbage på panden.
  3. Til saucen rystes skummetmælk, mayonnaise og mel sammen, og det koges igennem i en gryde under kraftig piskning.
  4. Tilsæt langsomt bouillon til passende konsistens. Smag til med salt, peber og citronsaft.
  5. Anret brosmen med kapers-persille blandingen over og server saucen til sammen med grønsager.