Giv et blad i julegave. Eller forkæl dig selv med en skøn julegave. Priser fra 149 kr.

Brownies

Brownies - opskrift fra HendesVerden

Brownies

Disse brownies er faste, foretrækker du dem mere tunge og fugtige, skærer du 5 min. af bagetiden.

plate 20-24 stks
printer Print

125 g smør
125 g mørk chokolade
2 æg
175 g rørsukker
150 g mel
1 tsk. bagepulver
75 g grofthakkede mandler eller nødder
2 små firkanter chokolade til pynt

  1. Smelt smør og chokolade sammen. Pisk æg og sukker til stabilt skum. Sigt mel og bagepulver i æggemassen, tilsæt chokolade-smørblandingen og de hakkede nødder, og rør dejen sammen.
  2. Læg bagepapir i en lille bradepande (ca. 18 x 20 cm), og hæld dejen i formen. Bag kagen ved 175 gr. i ca. 30 min.
  3. Disse brownies er faste, foretrækker du dem mere tunge og fugtige, skærer du 5 min. af bagetiden.
  4. Lad den stå 5 min., inden den vendes ud og lægges til afkøling på en rist.
  5. Smelt lidt chokolade i en kogepose, klip et lille hjørne af, og tegn tynde pyntestriber ud over kagen, inden den skæres i firkanter.
Se, hvad vi ellers skriver om: Brownie, Chokoladekage, Amerikansk mad, Kage og Bageopskrifter