Brownies
SPONSORERET indhold

Brownies

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Bløde og velsmagende brownies. Servér dem med lidt flødeskum eller vaniljeis.

Af: Mai Knauer Foto: Columbus Leth
29. mar. 2016 | Opskrift | Hjemmet
Ca. 20 stk.

Ingredienser

Arbejdstid: 20 min.
Kogetid: 2-3 min.
125 g mørk chokolade
100 g smør (blødt)
2 dl rørsukker
2 æg
1 spsk. kaffe
2 spsk. kakao
1 tsk. vaniljesukker
1 dl hvedemel
100 g hvid chokolade
100 g pekannødder
Tilbehør:
flødeskum (eller vaniljeis)

  1. Tænd ovnen på 175 grader.
  2. Hak den mørke chokolade, og smelt den over vandbad ved lav varme.
  3. Bland smør og sukker sammen.
  4. Pisk æggene sammen i en skål for sig, og bland dem med smørblandingen og derefter den smeltede chokolade og kaffe.
  5. Sigt kakao, vaniljesukker og mel i, og vend forsigtigt blandingen sammen.
  6. Hak den hvide chokolade og nødderne groft, og kom det i chokolademassen.
  7. Læg et stykke bage­­papir i bunden af en firkantet form (ca. 24 x 24 cm). Hæld dejen i formen, og bag kagen i ca. 30 min. Når kagen er færdigbagt, skal den stadig være lidt blød i midten.
  8. Skær kagen ud i ca. 20 stykker, og servér med en klat flødeskum.